Hemşehri Derneklerine Teşekkür Yemeği

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yerel seçim sürecinde verdikleri desteklerden dolayı hemşehri derneklerinin başkan ve yöneticilerine teşekkür yemeği düzenledi. Başkan Yazıcı, derneklere teşekkür ziyaretinde bulunacağını da açıkladı.
Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla Belediye Meclis Üyeleri, Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu Başkanı Recep Demir ile Tuzla’daki tüm hemşehri derneklerinin başkanları ve yöneticileri katıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yemekte tüm masaları dolaşarak davetlilerle tek tek görüştü. Tepeören Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Mustafa Arslan, Başkan Yazıcı’ya bir buket çiçek vererek seçim sonuçları nedeniyle tebrik etti.

Dün Olduğu Gibi, Yarın da Birlikte Olacağız
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yemekte yaptığı konuşmada hemşehri derneklerine teşekkür etti. Tuzla’daki en önemli 2 hizmetinden birini Gönül Elleri Çarşısı, diğerini Hemşehri Dernekleri Platformu’nun oluşturduğunu belirten Başkan Yazıcı, “Tuzla’da Hemşehri Dernekleri platformu ve bu platformla gerçekleştirdiğimiz organizasyonlarla toplum birbirini tanıyor, anlıyor, acıyı ve sevinci paylaşıyor. Tuzla’da ortak akılla yürüttüğümüz belediyecilik hizmetinde dün olduğu gibi yarın da birlikte olacağız” dedi.