Ramazan Etkinlik Alanında Çaylar Başkan Yazıcı'dan

Tuzla Belediyesi Ramazan Etkinlikleri’ne katılan vatandaşlara, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı adında çay ikram ediliyor.
Tuzla Belediyesi’nin sahil tören alanında düzenlediği Ramazan Etkinlikleri’ne katılan vatandaşlar,  Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın çay ikramıyla karşılaşıyor. Tuzla’da Ramazan coşkusunu Tuzla Belediyesi’nin etkinliklerinde yaşayan vatandaşlar, iftar sofrası aynı mekanda çay keyfi de yapıyor. Tiryakilerin tutkusuna özel hazırlanan TIR’da demlenen çaylar, vatandaşlara ücretsiz sunuluyor. İlgi çeken iç dizaynı ve Tuzla sahilinin manzarasına hakim terası ile modern tasarımlı bir cafeyi andıran TIR’da bir gecede yaklaşık 4.000 bardak çay ikram ediliyor.

Başkan Yazıcı, Misafirlerini TIR’da Ağırladı
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, hafta sonu misafirlerine bu TIR’da çay ikram etti.Başkan Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk ve Serhan Kural, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Bilal Şener ve AK Parti Tuzla Gençlik Kolları Başkanı Tarık Kuşcu ile TIR’ın teras katında oturarak vatandaşlarla birlikte çay keyfi yaptı.