Tuzla Marina, Gençlik Konserlerine Ev Sahipliği Yaptı

Tuzla Belediyesi, Tuzla Marina’da düzenlenen gençlik konserlerinin 2.sinde Funda Arar’ı ilçe halkıyla buluşturdu. Sosyal sorumluluk projesini de içeren konserde toplanan oyuncaklar, Suriyeli çocuklara gönderilecek.
Tuzla Belediyesi Gençlik Konserlerinin ikinci organizasyonu 5 Haziran 2015 Cuma günü Tuzla Marina’da gerçekleştirildi. Tuzla Marina’nın otoparkında düzenlenen konsere katılan vatandaşlar, “Hediyeni Al, Konsere Getir, Bir Çocuğu da Sen Sevindir” kampanyasıyla sosyal sorumluluk projesine de katkı sağladı. Konserde büyük çoğunluğu oyuncaklardan oluşan hediyeler, iç savaşın en büyük mağduru olan Suriyeli çocuklara gönderilecek. 

Çok Güzel Bir Sosyal Sorumluluk Projesi
Tuzla’da hayranlarıyla buluşan ünlü sanatçı Funda Arar, sosyal sorumluluk projesinin özellikle çocuklara yönelik olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Arar, “Çocukları sevindirmek her zaman çok güzel bir duygudur. Bu duygunun yaşandığı bir ortamda bulunmaktan çok mutluyum. Dinleyenlerimizin hediyelerini alıp buraya gelmesi, savaş mağduru çocuklara hediyelerini ulaştırması çok güzel bir sosyal sorumluluk projesi” şeklinde konuştu. 

Başkan Yazıcı, Projeye Destek Veren Vatandaşlara Teşekkür Etti
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, konser öncesi basının sorularını yanıtladı. Başkan Yazıcı, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Marina gibi büyük bir projeyi gençlikle buluşturan bir organizasyondayız. Bu buluşmayı çok güzel bir sosyal sorumluluk projesiyle birlikte gerçekleştiriyoruz. Bu işe katılan, gönül veren halkımıza teşekkür ediyorum. Bu sosyal sorumluluk projesinde toplanan oyuncaklar, Suriyeli çocukları, iç savaşın mağduru çocukları sevindirecek. Ben hem konserlerimize katılan sanatçılarımıza hem de projeye destek veren halkımıza teşekkür ediyorum”
Funda Arar, yaklaşık 2 saat süren konserinde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.