Tuzla Gençliği Piknikte Buluştu

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çocuk ve Gençlik Komisyonu ile Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi (TUZGEM) birlikte yıl sonu pikniği düzenledi.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çocuk ve Gençlik Komisyonu’na kayıtlı aileler ve çocuklar, Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’ne (TUZGEM) kayıtlı gençler Akfırat Piknik alanında düzenlenen yılsonu piknik şöleninde bir araya geldi.  Pikniğe Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çocuk ve Gençlik Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Derya Bacacı, komisyona kayıtlı aileler ve çocuklar, gençler ve Kadın Kent Gönüllüleri katıldı. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çocuk ve Gençlik Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Derya Bacacı tüm masaları tek tek gezerek aileleri ve gençleri selamladı. Bacacı, “Gençlik bizler için çok önemlidir, her platformda bir araya gelmeye çalışıyoruz. Onlar bizim geleceğimiz”  diyerek genç kesime verilen önemden bahsetti.
Piknikte çocuklar oyun alanlarında eğlendi, gençler de halat çekme ve voleybol oynayarak keyifli saatler yaşadı. TUZGEM’e kayıtlı gençlerden oluşan bir grup öğrenci gitar çaldı, gençler birlikte halay çekerek hünerlerini sergiledi.