Tuzla Belediyesi Eğitim Birimleri, Mehteran Takımıyla Maratona Katıldı

Tuzla Belediyesi Eğitim Birimleri, Vodafone 37. İstanbul Maratonu’na Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi kursiyerleriyle kurulan Mehteran Takımı ile katıldı.
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, Tuzla Belediyesi Anne ve Çocuk Eğitim Merkezi, Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, Vodafone 37. İstanbul Maratonu’na renkli görüntülerle katıldı. Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ada, Eğitim Şefi Ünal Babayiğit, genel koordinatörler, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katıldığı yürüyüşte, Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından kurulan mehteran takımı ilk kez görücüye çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş ve protokol, halk koşusu start alanında mehteran takımı ile yakından ilgilendi. Tuzla gençliğini mehter marşları ile coşturan takım, iki kıta arasındaki geçişte ilgi odağı oldu. Vatandaşlar, 20 kişilik mehteran takımı ile Boğaziçi Köprüsü’nde bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yürüyüşe katılan öğrenciler ve velileri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve belediye yönetimine teşekkür etti. Evlatlarının güvenilir kurumlarda eğitim almasının gönül rahatlığını yaşadıklarını belirten veliler, “Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eğitime verdiği önemin en güzel örneklerini yaşıyoruz. Çocuklarımızın hem eğitim aldığı hem de yeteneklerini keşfettiği, geliştirdiği bu kurumları ilçemize kazandıran belediye başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.