Tuzla Belediyesi, ‘Cemil Meriç Günleri’ Düzenledi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın da düşüncelerini şekillendiren isimler arasında yer alan sosyolog yazar Cemil Meriç, Tuzla’da 3 gün süren etkinliklerle anıldı.
Tuzla Belediyesi ve Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) İstanbul Şubesi işbirliğiyle Cemil Meriç'in 100. doğum yılı anısına düzenlenen "Cemil Meriç Günleri", İdris Güllüce Kültür Merkezi’nde düzenlenen gala ile başladı. Tarihçi yazar Mustafa Armağan, yazar Dursun Gürlek ve şair Memduh Cumhur, üstadın hayatı, fikirleri ve eserlerini panelde izleyiciler ile paylaştı. Cemil Meriç’in Türk düşünce hayatındaki yeri ve önemini farklı pencerelerden ele alan konuşmacılar, Tuzla Belediyesi’nin düzenlediği organizasyon için teşekkür etti. 

Armağan, Başkan Yazıcı’ya Teşekkür Etti
Tarihçi Yazar Mustafa Armağan, organizasyon nedeniyle Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti. Armağan, “Bu kadirşinaslığı göstermek, gelecekte yetişecek değerlerimizin de kendilerinde cesaret bulmalarını sağlayacaktır” dedi.
Tuzla Belediyesi ve Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) İstanbul Şubesi işbirliğiyle düzenlenen "Cemil Meriç Günleri" 21 ve 22 Nisan’da Tuzla’daki liselerde yazarlar ve şairlerin öğrenciler ile buluştuğu seminerler ile devam etti.