23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Tuzla’da da Coşkuyla Kutlandı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 23 Nisan’da makamını Peyami Safa İlkokulu 4-E sınıfı öğrencisi Zelal Gezli’ye devretti. Çocuklar, kendilerine armağan edilen bayramı büyükleriyle birlikte coşkuyla kutladı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, minikler büyüklerinin koltuklarına temsili olarak oturarak kısa süreliğine de olsa yönetimde söz sahibi oldu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da, Çocuk Bayramı’nda makamını kız öğrenciye devretti. Peyami Safa İlkokulu 4-E sınıfı öğrencisi Zelal Gezli, Başkan Yazıcı’nın koltuğuna oturup belediyeyi yönetti. Gezli, başkanlık makamındaki programa Ziyarete Peyami Safa İlkokulu Müdürü Bülent Kara, 4-E Sınıfı Öğretmeni Mehtap Sayar ve sınıf arkadaşları ile birlikte katıldı. Başkan Yazıcı’dan koltuğu devralan Gezli, sınıf arkadaşlarının Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri ve Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı başta olmak üzere eğitim ile ilgili konulardaki sorularını “Başkan” sıfatıyla yanıtladı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, misafirlerini çeşitli hediyelerle uğurladı.

Tuzla’da 23 Nisan Çocuk Bayramı Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. yılı, tüm yurtta olduğu gibi Tuzla’da da coşkuyla kutlandı. Program, Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Evliya Çelebi Ortaokulu bahçesinde düzenlenen kutlama töreninde sosyal, kültürel ve sportif yarışmalarda dereceye giren çocuklar ödüllendirildi. Çocuklar, renkli gösterileri ile bayram coşkusunu yaşadı.