Tuzlaspor’un Minikleri Umut Vadediyor

Tuzla Belediyesi ve Tuzlaspor Kulübü işbirliğiyle düzenlenen Tuzlaspor Kulübü 19 Mayıs Spor Şenliği’nde, ev sahip kulübün Ronaldo isimli takımı şampiyon oldu.
Tuzla Belediyesi ve Tuzlaspor, 19 Mayıs Spor Şenliği U10 Cup turnuvası düzenledi. Turnuvada 20 takım mücadele etti, 320 minik sporcu yetenekleri ile göz doldurdu. Turnuvaya Tuzlaspor (Ronaldo), Tuzlaspor (Messi), Kartalspor, Libade, Dolayoba, Tuzla FB, Aydınlı, Soğanlık, Karabekir, Gebze FB, Tuzla GS, Pendik Esenyalı, İdealtepe, Tuzla Şifa, Pendik FB, Kartal BJK, Çamlıca, Kavakpınar, Kartal GS, ve Gebze Kale takımları katıldı.
Heyecanlı mücadelelerin yaşandığı turnuvanın finalinde Tuzlaspor (Ronaldo) ve Karabekirspor eşleşti. Rakibini 5-2 mağlup eden Tuzlaspor (Ronaldo) takımı, ev sahibi olduğu 19 Mayıs Spor Şenliği U10 Cup Turnuvası’nda şampiyonluğa uzanan taraf oldu.
Tuzla’da artık bir gelenek halini alan turnuvaların çocukları ve gençleri spora yönlendirdiğini belirten kulüp yöneticileri, spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.