Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Öğrencilerinden Örnek Davranış

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın desteğiyle maddi durumu iyi olmayan bir ailenin evini baştan aşağı yeniledi, bayram sevincini ikiye katladı.
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi (TUZGEM) öğrencileri, Aydınlı Mahallesi'nde bir evi yeniledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın desteğiyle Aydınlı Mahallesi'nde önceden tespit edilen eve giden gençler tüm odaları boyayarak yeniledi. Evin eksiklerini gideren gençler, gıda yardımında da bulundu.

Yazıcı Ailesi, Yenilenen Evde İftar Açtı
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, eşi Dr. Fatma Yazıcı ve oğlu Yavuz Enhar Yazıcı ile gençlere sürpriz yaparak çalışmaları yerinde inceledi. Yazıcı ailesi, evin bahçesinde ev sahipleri ve Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri ile birlikte iftar yaptı. Evdeki diğer eksiklerin Tuzla Belediyesi tarafından tamamlanacağını belirten Başkan Yazıcı, “Ramazan ayında en güzel iftarlardan birisini bu evde yapıyorum. Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencilerinin Ramazan ayında böyle bir proje yapmasından dolayı çok memnun oldum ve devam etmesini diliyorum. Gençlerle birlikte ortaya güzel bir şeyler koyabilmek, toplumun yüreğine dokunabilmek bizleri memnun ediyor” dedi.
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi ve evleri yenilenen aile, katkılarından dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve ailesine teşekkür etti. Ailenin mutlu bir bayram geçirmesini amaçladıklarını belirten gençler, böyle bir çalışma içinde bulunmaktan gurur duyduklarını söyledi.