Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, Evcil Hayvanları Misafir Etti

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nin çocuk kursiyerleri, evcil hayvanlarını 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde eğitim merkezinin bahçesinde misafir etti.
Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde proje çalışması olarak kursiyer çocukların evcil hayvanlarını merkezin bahçesinde bir araya getirdi. Evinde hayvan besleyen çocuklar, diğer arkadaşlarına hayvan beslenmesi, bakımı, isimleri ve evdeki hareketlerini anlattı. Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi eğitmenleri, çocukları hayvan sevgisi, hayvanlara nasıl davranılması gerektiği konusunda uygulamalı olarak bilinçlendirdi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın hayvanların barınması, beslenmesi ve sağlığı için yaptığı hizmetler hakkında da bilgi veren eğitmenler, evde hayvan besleme imkanı olmayanların sokak hayvanlarını besleyebileceğini, Tuzla Belediyesi’nin de bu canlılara gönüllü hizmet sunan kişilere ücretsiz olarak mama verdiğini söyledi.
Öğrenciler, proje çalışması olarak eğitim merkezinin bahçesinde kedi evi yapıp yerleştirdi. Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nin anne kursiyerleri de, gün dolayısıyla Aydınlı’daki hayvan barınağını gezip bilgi aldı.