Aydınlı Mahallesi’nde 5 Bin Kişi Aynı Sofrada Ramazan’ın Bereketini Paylaştı

Tuzla Belediyesi, Aydınlı Mahallesi’nde 5 bin kişilik sokak iftarı düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Konaşlı mevkisinde yıllardır beklenilen planlar 3 ay içinde tamamlandığında Aydınlı, İstanbul’un yeni merkezlerinden birisi olacak” dedi.
Tuzla Belediyesi, Aydınlı Mahallesi Bahar Caddesi’nde 5 bin mahalle sakinini aynı caddede iftar sofrasında bir araya getirdi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftar sofrası kurulan caddeyi gezerek vatandaşlarla samimi bir ortamda görüştü. Başkan Yazıcı, her yaştan vatandaşlarla sohbet ederek hal hatır sordu. Başkan Yazıcı, “Evde eminim ki daha güzel yemeklerle iftar açmak varken burayı tercih etmek; birliğimiz, beraberliğimiz ve medeniyetimizin güzelliğidir” dedi.

Aydınlı ve Çevresinin Kıymeti Artıyor
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftar öncesi yaptığı konuşmada ilçe ve mahalle gündemini yakından ilgilendiren projeler hakkında da bilgi verdi. Başkan Yazıcı, “Tuzla’da yaptığımız her hizmeti, gerçekleştirdiğimiz her projeyi birlikte başardık. Sizin desteğiniz ve dualarınızla Tuzlamız’ın 17 mahallesinde çok farklı işler yaptık. Her mahallenin planlamasıyla, gelişmesiyle sahildeki Marina’dan Akfırat’ttaki Gençlik Kampı’na, 5 sosyal tesisten kültür merkezlerine kadar her alanda biz vatandaşımızın yanında olduk. Vatandaşlarımızla birlikte Tuzlamız’ı geliştirmeye çalıştık ve bunları da birlikte başardık. İstanbul’un en ucunda olan Tuzlamız’ı bütün dezavantajlarına rağmen asla eksiklik hissettirmeden, gezilecek görülecek yerlere gitmek yerine milletin gezeceği, göreceği ve eğleneceği, alışveriş yapacağı bir Tuzla oluşturma gayretimizle çalıştık. Tuzla hızla gelişiyor ve Aydınlı Mahallesi de bunu yaşıyor. Konaşlı mevkisinde TOKİ yeni planları hazırlıyor. Konaşlı mevkisinde yıllardır beklenilen planlar 3 ay içinde tamamlandığında Aydınlı, İstanbul’un yeni merkezlerinden birisi olacak. Bu bölge daha kıymetli ve daha çok gezilen, görülen bir bölge olacak” şeklinde konuştu.