Tuzla Belediyesi Sporcusu Meltem Baş, Dünya Oyunlarında 3. Oldu

Tuzla Belediyesi Spor Kulübü Sporcusu Meltem Baş, Dünya Oyunları’na bu yıl ilk kez eklenen Muay Thai branşında 3. olarak bronz madalya kazandı.
Tuzla Belediyesi Spor Kulübü, dünya çapında bir başarı daha kazandı. Tuzla Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Meltem Baş, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) tarafından 4 yılda bir düzenlenen ve bu yıl Polonya’nın Wroclaw kentinde gerçekleştirilen n Dünya Oyunları’nda mücadele etti. 32 branşta Avrupa ve dünya şampiyonalarının sonuçlarına göre en iyi 1500 sporcunun katıldığı oyunlarda Muay Thai ter döken Meltem Baş, 54 kiloda bronz madalyaya uzandı.
Dünya Oyunlarında 3. olan Meltem Baş, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti. Baş, “Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’nın bize verdiği destekle bu organizasyonlara katılarak, ilçemizi ve belediyemizi temsil ediyoruz. Bayrağımızı dünyanın her yerinde gururla dalgalandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Bana ve diğer sporcu arkadaşlarıma her zaman destek olan Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.