Tuzla Belediyesi 3. Değerler Akademisi Başladı

Tuzla Belediyesi 3. Değerler Akademisi, Bilgi Evleri’nin kursiyerleri ve velilerinin katılımıyla başladı. 17 grup 3 aylık eğitimin ardından projelerini uygulayacak ve dereceye girenler turlarla ödüllendirilecek.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ‘Eğitim Kenti Tuzla’ vizyonuyla hizmete kazandırdığı Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri’nde 3. Değerler Akademisi açılış töreniyle başladı. Tuzla Belediyesi 3. Değerler Akademisi açılış programı İdris Güllüce Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Sevgi, saygı, güven, sadakat, sabır, alçak gönüllük, hoşgörü gibi değer kavramlarını geliştirmek adına düzenlenen Tuzla Belediyesi 3. Değerler Akademisi’nde 8-14 yaş aralığındaki öğrencilerden oluşan 17 grup, 3 ay boyunca eğitim alacak, daha sonra sahaya çıkarak uygulama çalışmalarına başlayacak. Ürettikleri, geliştirdikleri projelerini en iyi şekilde uygulayan ve 1. olan grup Bosna Hersek’e gezisiyle ödüllendirilecek. 2. grup Güneydoğu Anadolu Bölgesi, 3. grup ise Konya gezisiyle ödüllendirilecek.

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, Değerlerimizi Yaşatıyor
Tuzla Belediyesi 3. Değerler Akademisi, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Minik bir öğrencinin duası ile başlayan açılış programında geçen yılın şampiyon takımlarının yaptıkları çalışmaların anlatıldığı slayt gösterimi sunuldu. Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri öğrencilerinin sema gösterisi, ayet ve hadislerle değerlerimizi anlatan sunumu beğeniyle izlendi. Açılış programı, eğitimci-yazar Seca Öztürk’ün ‘Değerlerimiz’ konulu söyleşisiyle sona erdi.
Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri velileri, çocuklarına verilen eğitim ile sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler için Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.