‘Tuzla’da Spor Zamanı’ Kursiyerleri, Birlikte Piknik Yaptı

Tuzla Belediyesi’nin 10 farklı merkezde 18 farklı branşta yaş sınırı olmaksızın düzenlediği “Tuzla’da Spor Zamanı” kursiyerleri, birlikte piknik yaptı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın okulların kapalı spor salonlarını birer spor merkezi olarak değerlendirdiği ücretsiz “Tuzla’da Spor Zamanı” kurslarının 1. yılı geride kaldı. Yaklaşık 2 bin kişinin 10 farklı merkezde 18 branşta katıldığı eğitimlerin ilk yılı, Tuzla Belediyesi’nin düzenlediği piknik ile sona erdi. Akfırat mesire alanında düzenlenen pikniğe kursiyerler, aileleri ve kurs eğitmenleri katıldı. Piknikte sahne etkinlikleri ve ödüllü yarışmalar düzenlendi. Konuklar, oyun ve eğlence alanlarında keyifli zaman geçirdi. Piknikte, Tuzla Belediyesi tarafından sabah kahvaltısı, öğle yemeği, meyve ve dondurma ikramında bulunuldu.

Kurslara 2 Bin Kişi Düzenli Olarak Katıldı
Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, piknikte yaptığı konuşmada Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın selamını kursiyerler ve ailelerine iletti. Özcan, “Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı, başta çocuklar ve gençler olmak üzere her yaştan vatandaşımızın spor yapabilmesi için bu güzel organizasyonu düzenledi. Kurslarımıza yaklaşık 2 bin kişi düzenli olarak katıldı. Tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.