Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nin Yılsonu Pikniğine Katıldı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nin yılsonu pikniğine katıldı. Dr. Fatma Yazıcı, “Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’ni Tuzla’nın her yerine yaymaya çalışıp, kadınımızı her alanda olduğu gibi kültürel ve sosyal faaliyetlerde yukarıya taşımaya çalışacağız” dedi.
Tuzla Belediyesi eğitim birimlerinin yılsonu piknik organizasyonlarının finalini Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nde eğitim alan minik kursiyerler ve kursiyer anneler gerçekleştirdi. Yıl boyu çocuklarıyla aynı ortamda eğitim alan kursiyer anneler, yılsonu etkinliğinde de piknikte bir araya geldi. Akfırat mesire alanındaki pikniğe Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ada, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nde eğitim alan 3-6 yaş aralığındaki çocuklar ve anneleri katıldı.
Piknikte birbirinden güzel aktiviteler, yarışmalar, şişme oyun grupları, tırmanma, trambolin, tahta bacak, yüz boyama, animasyon gösterileri ve müzik eşliğinde eğlenen AÇEM’li minikler, doğanın tadını doyasıya çıkardı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, pikniğe katılan kursiyer annelerin masalarını gezerek onlarla sohbet etti.

Kadınları Sosyal ve Kültürel Faaliyetlerde Yukarı Taşımaya Çalışıyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, piknikte yaptığı konuşmada çocuklar, gençler ve kadınlara yönelik hizmetlerin önemini vurguladı. Dr. Fatma Yazıcı, “Gösterdiğiniz sevgi seli bizi gerçekten çok memnun ediyor, memnuniyetiniz bizi hayli onurlandırıyor. Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi ailesini daha da büyütebilmek adına çok daha fazla çalışıp bu sevginize layık olmaya çalışacağız. Kadın dayanışmasını göstereceğiz, her zaman kadınımızın ve çocuklarımızın yanında olmaya çalışacağız. Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’ni Tuzla’nın her yerine yaymaya çalışıp, kadınımızı her alanda olduğu gibi kültürel ve sosyal faaliyetlerde yukarıya taşımaya çalışacağız. Bu alanda birçok çalışmamız var. Kadını ayakta tutmak, aileyi ayakta tutmak demektir. Bu bakımdan yaptığımız hizmeti çok önemsiyoruz ve sizlerin gösterdiği bu teveccühe de çok teşekkür ediyoruz” dedi.
AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı da yaptığı konuşmada, hizmetlerinden dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı’ya teşekkür etti.