Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, Cumhuriyet Bayramımızı Renkli Görüntülerle Kutladı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonuyla hizmet veren Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95. yıldönümüne özel atölye çalışması şenliği düzenledi.
Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda düzenlenen şenliğe Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel hazırlanan etkinlikte birbirinden güzel gösteriler, aktiviteler, bilim ve sanat atölyeleri Tuzlalılar ile buluştu. Origami, akıl oyunları, resim-ebru, robotik, taş boyama atölyesi, bilim-deney ve eğlenceli oyunlar atölyeleri olmak üzere 7 farklı atölye çalışmasında birbirinden eğitici çalışmalar gerçekleştirildi.

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, “Cumhuriyetimiz” Temalı Gösteriler Sahneledi
Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Halk Oyunları Ekibi’nin folklor gösterisi ile başlayan şenlikte Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri İçmeler şubesi öğrencileri Ay Yıldız gösterisini katılımcılarla buluşturdu. Mimarsinan Bilgi Evleri öğrencileri şiirleri, Aydınlı Bilgi Evleri ve Mimarsinan Bilgi Evleri ve Orhanlı Bilgi Evleri öğrencileri, “Cumhuriyetimiz” temalı gösteriler sahneledi. Şenlikte tahta bacak, seksek ve ip atlama gibi sokak oyunları oynandı. Hayvan figürlü animatörler tarafından yüzleri boyanan çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın selamını ileten Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, “Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’nın her birinize ayrı ayrı selamları var. Sevgili gençlerimizin ve çocuklarımızın kültür, sanat ve eğitimleri için her imkanı sağlıyoruz ve bu alanları çocuklarımızın, gençlerimizin gelecek hedeflerinin bir zemini olarak hazırlıyoruz” dedi.