Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, Yetenekleriyle Sahne Alıyor

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi kursiyerleri, sanatın her dalında keşfedilen yetenekleri eğitimle donatarak başarılarını sahneye taşıyor. Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen Yarıyıl Gençlik Konserinde genç yetenekler sahne aldı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonu ile hizmete kazandırdığı Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, 15-25 yaş arasındaki gençlere yetenekleri ve ilgileri doğrultusunda kendilerini geliştirme ve sosyalleşme imkânı sunuyor. Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, Türkiye’nin ilk gemi gençlik merkezi Tuzla Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Gençlik Gemisi ve Yayla Mahallesi merkez binasında 3.000 kursiyere ücretsiz hizmetini sürdürüyor. Tuzla’daki tüm lise ve üniversitelerde kursiyerleri bulunan Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi; resim, tiyatro, şiir, edebiyat, müzik (gitar, bağlama, elektro-bas, keman, şan, koro, çello, batari, ney, orkestra, piyano, balaban, yan flüt), fotoğrafçılık, sinema-medya, doğa ve su sporları, fitness ve sosyal sorumluluk gibi kategorilerdeki kulüpleriyle hizmet veriyor.
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi kursiyerleri almış oldukları eğitimler doğrultusunda turnuvalarda, yarışmalarda ve etkinliklerde Tuzla’yı temsil ediyor.

Tuzla’nın Yetenekli Gençleri
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından Tuzla Belediyesi Nikâh Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Yarıyıl Gençlik Konseri’ne gençler yoğun ilgi gösterdi. Konser, Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi kursiyeri Kerem İlbaylı ve arkadaşlarının sahne performansı ile başladı. Gençler, performansları ile izleyicilerden tam puan aldı.
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi enstrüman eğitmeni Mesut Çakır, birbirinden güzel şarkıları Tuzlalı gençler için seslendirdi. Karadeniz müziğine farklı bir yorum getiren ve 12 şarkıdan oluşan “Yar-a” isimli albümü ile dikkatleri üzerine çeken Çakır ve ekip arkadaşları, Tuzlalılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Karadeniz müziğinin ezgisine kapılan gençler, horon teperek yarıyılın son haftasına keyifli bir giriş yaptı.
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’nde eğitmenlik yapmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Mesut Çakır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.