Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Öğrencileri Malazgirt Zaferini Kutladı

Yaz döneminde de eğitim vermeye devam eden ev ve okuldan sonra öğrencilerin eğitim ve sosyalleşme alanında 3. adresleri olan Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, öğrencilerin milli ve manevi duygularını pekiştiren etkinlikler ile tarihi bilinci oluşturmaya devam ediyor.
Milletimizin kaderini değiştiren Anadolu’nun kapısını Türklere açan Malazgirt Zaferi, Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri öğrencileri tarafından kutlandı.
Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı’nda yapılan etkinlikte Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri öğrencileri Malazgirt zaferinin 948. Yılını kutladı.
Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri’nde gençlerin bireysel yetenekleri ve ilgi alanlarına göre güzel sanatlar, iletişim ve medya, gösteri sanatları, müzik, spor, fikir ve düşünce, bilim ve teknoloji, sinema ve edebiyat, olmak üzere 50 farklı kurs ücretsiz verilerek gençlerimiz her alanda geleceğe hazırlanıyor.
Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri’nden eğitim alarak bağlama çalmayı öğrenen öğrencilerimiz kutlama töreninde saz çalıp şiirler okudular. Ok talim alanında ok atışı yapan gençlerimiz yüzlerce yıldır devam eden geleneklerimiz eşliğinde Malazgirt Zaferi’ni coşkuyla kutladılar.
Geçmişin birikimi ile geleceğe daha emin bakan milli ve manevi değerlerini bilen öğrencilerimiz Malazgirt zaferinin 948. Yılı etkinliğinde şehitlerimize dualar okuyarak rahmetle andılar.